CURSURI DE ENGLEZĂ PENTRU COPII ÎN BUFTEA

English For Minis

Cambridge Academy Buftea organizează cursuri de limba engleză pentru copii cu vîrsta recomandată între 4 și 9 ani, bazate pe curicula Cambridge și folosind abordările pedagogice Reggio Emilia și Montessori. 

Obiectivele cursului

Acest curs sprijină dezvoltarea naturală a copilului, pune accentul pe dezvoltarea personalității și se centrează pe potențialul extraordinar de dezvoltare a copilului mic. Toate acestea în contextul asimilării limbii engleze prin activități ludico-educative.

Una dintre ideile de bază din spatele acestui curs este de a permite copiilor să ghideze procesul de învățare în propriul ritm, îi ajută să se dezvolte, își construiesc propria experiența de învățare alaturi de un profesor care creează un mediu de sprijin centrat pe copil cu scopul de a produce interesul spontan al copilului pentru învățare în contact strâns cu realitatea prin investigare senzorială și activitate practică, astfel satisfăcând pe deplin nevoile de dezvoltare ale copilului.

Învățarea armonioasă se produce doar atunci când se dezvoltă concomitent inteligența cognitivă și cea emoțională, ceea ce înseamnă creșterea atât a minții, cât și a inimii prin experiența de la clasă.

Cursul English for Minis se caracterizază prin „calm, claritate, curaj, compasiune, mirare, bucurie, creativitate, conexiune și distracție”.

Bine de știut

Înainte de înscrierea la cursul de engleză, recomandăm evaluarea nivelului de cunoștințe actual printr-un scurt test.