EXAMENE CAMBRIDGE ÎN BUFTEA

Despre examenele Cambridge

Cambridge English Qualifications sunt examene de limba engleză cu ajutorul cărora învățarea limbii engleze devine plăcută, eficientă și plină de satisfacții.

Cambridge English Qualifications for Schools au fost create special pentru copii și adolescenți cu un conținut care corespunde intereselor și abilităților acestora.

Cu Cambridge English, elevii își îmbunătățesc nivelul de engleză pas cu pas și rămân motivați datorită diplomelor care dovedesc progresul acestora pe tot parcursul anului școlar.

Pregătirea pentru examenele Cambridge English este pe deplin compatibilă cu programa școlară din România, iar diplomele sunt recunoscute de către Ministerul Educației Naționale, dar și de zeci de mii de instituții și angajatori din întreaga lume.

Avantajele examenelor Cambridge

Examenele Cambridge ajută elevii să își dezvolte competențele lingvistice și să-și îmbunătățească limba engleză pas cu pas. Fiecare examen este conceput astfel încât să consolideze competențele dobândite la nivelul anterior și să pună bazele succesului pe viitor.

Examenele Cambridge English reprezintă alegerea perfectă pentru:

  • a echivala proba de competență lingvistică pentru admiterea la clasa a 5-a si clasa a 9-a cu program intensiv sau bilingv de predare a limbii engleze
  • a echivala proba de competență lingvistică de la Bacalaureat
  • a studia la universități prestigioase din România sau din afara țării (în special cu C1 Advanced, acceptat aproape peste tot pentru admitere)
  • a dovedi nivelul de limba engleză angajatorilor pentru un stagiu profesional sau recrutare.

Bine de știut

Înainte de înscrierea la cursul de engleză, recomandăm evaluarea nivelului de cunoștințe actual printr-un scurt test.